STREETFOOD BY HAN EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 557 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2024 om 17:47 I love the "skip meaty, let's veggie" sando, but there were no green tempura asparagus (my favorite part of the sandwich) on it. Instead it had beans and chickpeas. So I was a little disappointed. But still a nice sandwich.
21 apr 2024 om 19:49 Het eten was heerlijk. Ik heb poke bowl besteed. Alles was vers en er zatten veel verse groenten bij.
22 mrt 2024 om 18:02 Het eten was prima maar de hoeveelheid is om te huilen. Erg duur, 2 broodjes die samen zo groot waren als een Italiaanse bol voor 20 euro. Schande!
7 jan 2024 om 22:39 Duurde 1,5 uur maar het was erg lekker
29 dec 2023 om 16:03 Ramen was niet heel lekker, en 17 euro voor wat bittergarnituur is wel te duur.
28 dec 2023 om 9:53 Heerlijke ramen soep. Echt een aanrader. Helaas duurde het 2 uur voordat de bestelling arriveerde.. bezorger was heel vriendelijk
27 dec 2023 om 16:54 It was delicious
8 dec 2023 om 19:57 Leuke attente bezorger!
4 nov 2023 om 18:10 Eten: De ramen is niet bijzonder en niet zoals ramen hoort te zijn. Daarnaast is het duur. De bezorger was top.
4 nov 2023 om 13:00 Om 8 uur besteld, dit was er nog niet om 09m50 gebeld . Mw zegt dh onderweg is(wat dus niet zo was)en ik citeer; ach ja ik hoop dat je er dadelijk nog van kan genieten. Op zijn plek was als ik een compensatie kreeg. Geen saus ontvangen.bezorger;Super
30 okt 2023 om 13:20 It was super dekicious