STREETFOOD BY HAN EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2024 om 22:39 Duurde 1,5 uur maar het was erg lekker
29 dec 2023 om 16:03 Ramen was niet heel lekker, en 17 euro voor wat bittergarnituur is wel te duur.
28 dec 2023 om 9:53 Heerlijke ramen soep. Echt een aanrader. Helaas duurde het 2 uur voordat de bestelling arriveerde.. bezorger was heel vriendelijk
27 dec 2023 om 16:54 It was delicious
8 dec 2023 om 19:57 Leuke attente bezorger!
4 nov 2023 om 18:10 Eten: De ramen is niet bijzonder en niet zoals ramen hoort te zijn. Daarnaast is het duur. De bezorger was top.
4 nov 2023 om 13:00 Om 8 uur besteld, dit was er nog niet om 09m50 gebeld . Mw zegt dh onderweg is(wat dus niet zo was)en ik citeer; ach ja ik hoop dat je er dadelijk nog van kan genieten. Op zijn plek was als ik een compensatie kreeg. Geen saus ontvangen.bezorger;Super
30 okt 2023 om 13:20 It was super dekicious
20 sep 2023 om 21:20 Streetfood by Han used to be much better
24 aug 2023 om 7:05 Food tasted good, but both me and my partner had stomach issues after eating here.